Üniversitemizde “SAP ile Dijital Dönüşüm” Semineri Gerçekleştirildi

Kariyer Merkezimiz ve İleri Tarım Uygulama ve Araştırma Merkezimiz  (İTUAM) tarafından, SAP Türkiye İş Mimarı ve Değer Mühendisi Sayın Elif Kuralay tarafından  “SAP ile Dijital Dönüşüm” konulu seminer düzenlendi. Seminerde katılımcılar, kurumsal uygulama ve yazılım alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden SAP’nin teknoloji ve inovasyon dünyasıyla birlikte, başta tarım alanı olmak üzere yeniden şekillenen iş modelleri ve bu alandaki kariyer fırsatları hakkında bilgi sahibi olma imkanı buldular.

Kariyer Merkezimiz ve İleri Tarım Uygulama Araştırma ve Geliştirme Merkezimiz (İTUAM) İş Birliği ile “Teknoloji Yönetimi” Semineri Düzenlendi

Kariyer Merkezimiz ve İleri Tarım Uygulama Araştırma ve Geliştirme Merkezimiz (İTUAM) tarafından, KGTÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Kılıç’ın sunumlarıyla “ Ar-Ge'den Teknoloji Yönetimine; Bilim ve Teknoloji Çağında Yeni Yaklaşımlar” konulu seminer düzenlendi.

Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zümrüt Begüm Ögel, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında Gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zümrüt Begüm Ögel’in de katıldığı Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu toplantısı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında  Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin de katılımlarıyla 24 Nisan  tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirildi.

3 Öğrencimiz Michigan State Üniversitesi Tarım ve Doğal Kaynaklar Fakültesi'ne Gidiyor

Üniversitemizin Michigan State Üniversitesi ile olan ikili iş birliği anlaşması kapsamında 3 öğrencimiz, ulaşım, konaklama ve yemek masrafları üniversitemiz tarafından karşılanmak üzere 17 Temmuz – 7 Ağustos 2019 tarihleri arasında Michigan State Üniversitesi Tarım ve Doğal Kaynaklar Fakültesi’ne gönderilecektir. Detaylı bilgi ve programa başvuru için Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğümüzle görüşebilirsiniz.