Duyurular

İç Mimarlık Söyleşileri Kapsamında “Guss Design” Firması İç Mimarlık Öğrencileri ile Buluştu

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen “İç Mimarlık Söyleşileri” etkinliği 23 Aralık 2019 Pazartesi saat 15:30’da üniversitemizde gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Guss Design firma kurucusu Yük. İç Mimar Cengiz Durmuş İç Mimarlık öğrencilerimiz ile buluştu. Cengiz Durmuş söyleşide özellikle proje ve uygulama deneyimlerini görseller ile zenginleştirerek öğrencilerimiz ile paylaştı.

Üniversitemizde “Türkiye’den Silikon Vadisi’ne Örneklerle İnovasyon ve Girişimcilik” Başlıklı Seminer Düzenlendi

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Yapay Zeka AR-GE Topluluğu tarafından organize edilen ve KGTÜ Kariyer Merkezi tarafından desteklenen, “Türkiye’den Silikon Vadisi’ne Örneklerle İnovasyon ve Girişimcilik” başlıklı seminer üniversitemizde gerçekleştirildi.

Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. Handan Ertürk Fransa’da 22. si Düzenlenen “International Conference on Green Chemistry and Technology” Etkinliğine Katıldı

Fransa’nın Paris şehrinde 22. si gerçekleştirilen “International Conference on Green Chemistry and Technology” etkinliğine katılan Biyomühendislik Bölümü öğretim üyemiz Dr. Handan Ertürk, oturum başkanlığı da yaptığı kongrede bir sözlü sunum gerçekleştirdi.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Münevver Sökmen “2nd International Environmental Chemistry Congress (EnviroChem) 2019” Etkinliğine Katıldı

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız ve Biyomühendislik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Münevver Sökmen 31 Ekim-3 Kasım tarihlerinde Antalya’da düzenlenen 2nd International Environmental Chemistry Congress (EnviroChem)-2019’a “Photocatalytic Removal of Amoxicillin Residue from Water Using Phthalocyanine Sensitized TiO2” başlıklı sözlü bildiri ile katılmıştır.

İç Mimarlık Bölümü Akademisyenlerimiz ve Öğrencilerimiz “Design Campus/Unification İstanbul” Etkinliğine Katıldı

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü 1. Sınıf öğrencilerimiz 30 Ekim 2019-3 Kasım 2019 tarihleri arasında uluslararası bir çalıştay olan ‘’Design Campus’’ kapsamında İstanbul’da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde düzenlenen “Unification/Monotypic Variety” başlıklı etkinliğe katıldı. Grup lideri ve İç Mimarlık Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Güzin Konuk açılış programında üniversitemiz öğrencilerinin çalıştay konusu olan  “Bauhaus Datamatrix” hakkında açıklamalarda bulundu.

Anadolu Bilişim Buluşmaları Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Konya’da düzenlendi

Kamu Bilişim Derneği tarafından düzenlenen Anadolu Bilişim Buluşmaları’nın 3.üncüsü bu sene Üniversitemizin ev sahipliğinde 24-25 Ekim 2019 tarihlerinde Konya’da düzenlendi.

Bilişim Sektörünün önemli temsilcilerinin katıldığı etkinlikte katılımcılar, sektörün gelişmesi, milli yazılımların geliştirilmesi, Spor endüstrisinde bilişim kaynaklarının kullanımı, kamuda dijital dönüşüm ve akıllı şehirler konularında paylaşımda bulundular.