Öğrencilerimiz TÜBİTAK İHA Yarışması Finallerinde Üniversitemizi Başarı ile Temsil Etti

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen TÜBİTAK Uluslararası İnsansız Hava Araçları Yarışması’nda Kavramsal Tasarım ve Detaylı Tasarım Raporu elemelerini geçerek finale kalan üniversitemiz öğrenci takımı Phoenix, İstanbul Teknofest kapsamında düzenlenen yarışma finalinde Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’ni  başarıyla temsil ederek, yarışmayı üst sıralarda bitirmişlerdir. Üniversitemizin ilk defa katıldığı ve tamamı birinci sınıf öğrencilerinden oluşmasına rağmen bu başarıyı bize yaşatan takım üyeleri Elif Tek, Gülşah Yıldız, Aminesena Başer, Büşra Elif Kıvrak, Aybüke Büşra Özer ile akademik danışmanları Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyemiz Dr. Zafer Arıcan’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.