AKIN Takımımız, TEKNOFEST 2024'te Başarılı Bir Şekilde Finale Yükseldi

AKIN Takımımız, TEKNOFEST 2024'te Başarılı Bir Şekilde Finale Yükseldi Öğrencilerimiz Ceyda Boysan, Sabriye Nur Şentürk, Ümmü Beyza Şimşek ve danışmanları Prof. Dr. Ali KILIÇ ile bir araya geldiği AKIN Takımı, "Eğitim Teknolojileri" kategorisinde katıldıkları TEKNOFEST 2024 yarışmasında Eğitim Teknolojileri Kategorisindeki proje detay raporu aşamasını başarıyla geçerek, finalist olmuşlardır.

Proje konusu, oyun geliştirme motoru olan Unity ile geliştirilen projede yapay zeka desteği ile kişiselleştirilmiş level tasarımı uygulanmaktadır. MEB Kazanımlarına yönelik egzersizlere ve öğrenmeye dayalı geri bildirimlere yer veren proje ilkokul öğrencilerine yönelik bir eğitim platformudur. Projenin ana hedefi küçük yaştaki çocuklarda deneyimleyerek öğrenmeye dayanmaktadır.

Akın Takım üyeleri Ceyda Boysan, Sabriye Nur Şentürk, Ümmü Beyza Şimşek ve danışmanları Prof. Dr. Ali KILIÇ'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.