Bilgisayar Mühendisliği Öğrencilerimiz, Hindistan Uttaranchal Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencileri ile Bir Araya Geliyor Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerimiz Hindistan Uttaranchal Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile bir araya geliyor. 12 Aralık 2023, saat 11:30'da KGTÜ Hazırlık Binası Konferans Salonunda gerçekleşecek etkinlikte her iki üniversitenin ögrencileri birbirlerine alanları ile ilgili sorular sorarak bölümleri ile ilgili konuları tartışacaklar. Prof. Dr. Meltem Huri Baturay danışmanlığı ve moderatörlüğünde Yapay Zeka ve Siber Güvenlik klüpleri iş birliğinde gerçekleşecek etkinliğe ilgili tüm öğrencilerimiz davetlidir.