Doç. Dr. Hale İnci ÖZTÜRK, III. Ulusal Sütçülük Kongresi'ne "Süt Endüstrisinin Yan Ürünü Olan Yoğurt Suyunun Fonksiyonel İçecek Üretiminde Kullanımı" Başlıklı Sunumu ile Katılım Sağladı

Doç. Dr. Hale İnci ÖZTÜRK, III. Ulusal Sütçülük Kongresi'ne Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Hale İnci ÖZTÜRK 05.10.2023-06.10.2023 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen III. Ulusal Sütçülük Kongresi'ne "Süt Endüstrisinin Yan Ürünü Olan Yoğurt Suyunun Fonksiyonel İçecek Üretiminde Kullanımı" başlıklı sunumu ile katılmıştır.

Kongreye çeşitli sektör çalışanları, FAO Türkiye temsilcileri ve Türkiye'nin çeşitli illerinden akademisyenler katılarak sürdürülebilirlik perspektifinden süt endüstrisinin geleceği değerlendirilmiştir.