Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanımız, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zümrüt Begüm Ögel Selçuk Üniversitesi’nde Düzenlenen “Ekonomik Söyleşiler” Etkinliğine Katıldı Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanımız, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zümrüt Begüm Ögel Selçuk Üniversitesi Tarım Ekonomisi Bölümü tarafından Dr. Öğr. Üyesi Hasan Arısoy moderatörlüğünde düzenlenen “Ekonomik Söyleşiler 13 – Sürdürülebilir ve Döngüsel Biyoekonomi” etkinliğine konuk oldu.