“Grafik Tasarımı ve Kurumsal Kimliğin İç Mekâna Etkisi” İsimli Online Etkinlik İle İç Mimarlık Öğrencileri Bir Araya Geldi

“Grafik Tasarımı ve Kurumsal Kimliğin İç Mekâna Etkisi” İsimli Online Etkinlik İle İç Mimarlık Öğrencileri Bir Araya Geldi Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen “Grafik Tasarımı ve Kurumsal Kimliğin İç Mekana Etkisi” isimli etkinlik 16 Mart 2021 Salı Saat 16:00’da, üniversitemiz altyapısı üzerinden online olarak gerçekleştirilmiştir. Etkinlik kapsamında Selçuk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü Arş. Gör. Mehmet Noraslı ve Noraslı Medya Grafik Tasarımcısı Özgür Noraslı iç mimarlık öğrencileri ile buluştu. Söyleşide grafik tasarım, logo tasarımı ve reklam konusunda aktarımlar yapıldıktan sonra kurumsal kimliğin çeşitli disiplinlerde nasıl kullanılacağına dair örnekler görseller üzerinden öğrenciler ile paylaşıldı.

Programa üniversitemiz bölüm öğrencileri ve bölüm öğretim üyeleri haricinde, farklı üniversitelerden öğrenciler ve öğretim üyeleri de katıldı. Etkinlik sonunda, İç Mimarlık Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Güzin Konuk tarafından Arş. Gör. Mehmet Noraslı ve grafik tasarımcı Özgür Noraslı’ya online teşekkür belgesi takdim edildi.