İç Mimarlık Bölümü IMB 4003 Yapı Keşif ve Metraj Dersi Kapsamında Sun Prefabrik Firmasına Teknik Gezi Düzenlendi Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından 15 Aralık 2023 Cuma günü Sun Prefabrik firmasına teknik gezi düzenlendi. IMB4003 Yapı Keşif ve Metraj dersi kapsamında yapılan teknik geziye ders sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Sevde Gülizar DİNÇER ile birlikte dördüncü sınıf öğrencileri katılım sağladı.

Gezi kapsamında Sun Prefabrik kurucusu Berhan GÜNEŞ ve Mobilya Şefi Duran GÜNTEKİN mobilya metrajı hakkında deneyimlerini öğrencilerimiz ile paylaştı.