“İç Mimarlık Bölümü Mezun Söyleşileri” Kapsamında Ece Erciş Bölümümüz Öğrencileri İle Buluştu Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen “İç Mimarlık Bölümü Mezun Söyleşileri” kapsamında 2023 yılında üniversite birinciliği ile mezun olan İç Mimar Ece ERCİŞ, 29 Aralık 2023 Cuma günü Saat 15:30’da bölümümüz öğrencileri ile buluştu. Online olarak gerçekleştirilen etkinlik kapsamında İç Mimar Ece ERCİŞ, öğrenciyken tasarlamış olduğu projeleri, tasarım yaklaşımlarını ve mezun olduğu zaman yaşadığı deneyimleri öğrencilerimiz ile paylaştı.

Dr. Öğr. Üyesi Sevde Gülizar DİNÇER moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe üniversitemiz bölüm öğrencileri katılım sağladı.
Etkinlik sonunda, İç Mimar Ece ERCİŞ’e online teşekkür belgesi takdim edildi.