İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Ayhan Azzem Aydınöz, Davetli Konuşmacı Olarak Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 4. Uluslararası Sanat ve Tasarım Eğitimi Sempozyumu'na Katıldı İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Ayhan Azzem Aydınöz, 5-6 Nisan tarihlerinde çevrimiçi olarak Başkent Üniversitesi tarafından düzenlenen “Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 4. Uluslararası Sanat ve Tasarım Eğitimi” sempozyumuna davetli konuşmacı olarak katıldı.

Sempozyum programını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Sempozyum Programı Eki indir