İç Mimarlık Bölümü Misafir Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rabia Köse Doğan ve Arş. Gör. Gökçe Onur Karabulut, “Tasarım Eğitiminde Sıfır Atık Yaklaşımı Eğitim Çalıştayı-III” Etkinliğine Katıldı

İç Mimarlık Bölümü Misafir Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rabia Köse Doğan ve Arş. Gör. Gökçe Onur Karabulut, “Tasarım Eğitiminde Sıfır Atık Yaklaşımı Eğitim Çalıştayı-III” Etkinliğine Katıldı Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü misafir öğretim üyesi Doç. Dr. Rabia Köse Doğan ve Arş. Gör. Gökçe Onur Karabulut, 21 Mart 2022 tarihinde Hacettepe Üniversitesi tarafından üçüncüsü online olarak gerçekleştirilen “Tasarım Eğitiminde Sıfır Atık Yaklaşımı Eğitim Çalıştayı’na “Atık Yönetimini Yeniden Düşünmek” isimli atölye ile katıldı.
Çalıştay kapsamında katılımcılardan farklı atık türlerinin geri dönüşümlü ve ileri dönüşümlü kullanımları ile ilgili bir problem tespiti ve çözüm önerisinin afiş olarak hazırlanması istenmiştir.

Doç. Dr. Rabia Köse Doğan ve Arş. Gör. Gökçe Onur Karabulut’un yürütücülüğünü yaptığı atölyeye üniversitemiz ikinci ve üçüncü sınıf İç Mimarlık bölümü öğrencileri yüz yüze katılım sağlarken, farklı üniversitelerden öğrenciler online katılım sağlamıştır. Çalıştay sonunda tasarlanan afiş çalışmaları detaylı olarak sunulmuştur.