İç Mimarlık Öğrencileri “Kurumsal Kimlik Gelişimi ve Logo Tasarım Süreci” İsimli Online Etkinlikte Bir Araya Geldi Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen “Kurumsal Kimlik Gelişimi ve Logo Tasarım Süreci” isimli etkinlik 23 Mart 2021 Salı Saat 16:00’da, üniversitemiz altyapısı üzerinden online olarak gerçekleştirilmiştir. Etkinlik kapsamında Grafik Tasarımcı Seyhan Gök Durmuş, iç mimarlık öğrencileri ile buluştu. Söyleşide logo ile başlayan kurumsal kimlik tasarım süreci, tasarımlara ait hikayeler ve tüm bunların markalaşmaya olan etkisi örnek görseller üzerinden öğrencilerle paylaşıldı.

Programa öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz haricinde, farklı üniversitelerden öğrenciler ve öğretim üyeleri de katıldı. Etkinlik sonunda, İç Mimarlık Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Güzin Konuk tarafından Grafik Tasarımcı Seyhan Gök Durmuş’a online teşekkür belgesi takdim edildi.