İç Mimarlık Söyleşileri Kapsamında “Guss Design” Firması İç Mimarlık Öğrencileri ile Buluştu

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen “İç Mimarlık Söyleşileri” etkinliği 23 Aralık 2019 Pazartesi saat 15:30’da üniversitemizde gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Guss Design firma kurucusu Yük. İç Mimar Cengiz Durmuş İç Mimarlık öğrencilerimiz ile buluştu. Cengiz Durmuş söyleşide özellikle proje ve uygulama deneyimlerini görseller ile zenginleştirerek öğrencilerimiz ile paylaştı.

Programa İç Mimarlık bölümü öğrencilerimiz ile bölüm öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Güzin Konuk, Doç. Dr. Rabia Köse Doğan, Dr. Öğr. Üyesi Gürünay Ökten ve araştırma görevlimiz Gökçe Onur da katılırken, söyleşi sonunda Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Münevver Sökmen tarafından Yük. İç Mimar Cengiz Durmuş’a teşekkür belgesi takdim edildi.