Luxar Design Firması “İç Mimarlıkta Tasarım ve Uygulama Süreci” İsimli Sunumda İç Mimarlık Öğrencileri ile Buluştu Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen “İç Mimarlıkta Tasarım ve Uygulama Süreci” isimli etkinlik 12 Ocak 2021 Salı günü saat 15:30’da, üniversitemiz altyapısı ile online olarak gerçekleştirilmiştir. Etkinlik kapsamında Luxar Design firma kurucusu İç Mimar Cem Karabulut İç Mimarlık öğrencileri ile buluştu. Söyleşide müşteri ilişkileri ve sözleşmelerin düzenlenmesi, projelerdeki tasarım ve uygulama süreçleri ve üretime dair detaylar gibi meslek için önemli konular deneyimlenmiş projeler üzerinden öğrencilerle paylaşıldı.

Programa üniversitemiz bölüm öğrencileri ile bölüm öğretim üyeleri haricinde, farklı üniversitelerden öğrenciler de katıldı. Etkinlik sonunda, İç Mimarlık Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Güzin Konuk tarafından katılımcı İç Mimar Cem Karabulut’a online teşekkür belgesi takdim edildi.