MAİTEK Takımımız TEKNOFEST 2023 İstanbul Finaline Katılmaya Hak Kazandı

MAİTEK Takımımız TEKNOFEST 2023 İstanbul Finaline Katılmaya Hak Kazandı Üniversitemizin Bilgisayar Mühendisliği 2.sınıf ve 1.sınıf öğrencilerimizin bir araya gelerek oluşturduğu MAİTEK Takımı “Eğitim Teknolojileri” Kategorisinden katılmış oldukları yarışmada Proje Detay Raporu aşamasından 91.33 puan elde ederek TEKNOFEST 2023 İstanbul Finaline katılmaya hak kazandı.

“Maitek Attendance” adını verdikleri mobil uygulamalarıyla manipüle edilemeyen yoklama sistemi üzerine çalışmalar gerçekleştirmiş olup aynı zamanda ses şifreleme teknolojisi ile bu alana farklı bir bakış açısı kazandırmışlardır.

MAİTEK Takım üyeleri Yakup Selim UÇAR, Hızır ÇİÇEKDAĞ, Rahim Erkam ERGÜN ve Rüstem Fatih AKBULUT’u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.