Öğr. Gör. Seda MAZLUM, “Geleneksel Süslemenin Dünü ve Bugünü” İsimli Sunumda İç Mimarlık Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen “Geleneksel Süslemenin Dünü ve Bugünü” isimli seminer 19 Aralık 2022 Pazartesi günü Saat 13:30’da online ortamda gerçekleştirildi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyon Meslek Yüksekokulu Mimari Restorasyon Programı Öğr.Gör. Seda Mazlum, mimaride ve iç mekanlarda kullanılan süslemelerin geçmişten günümüze nasıl geliştiğine dair dair detayları öğrenciler ile paylaştı.

Programa iç mimarlık bölüm öğrencileri, öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri stüdyo ortamından katılım sağlarken, Öğr.Gör.Seda Mazlum online olarak katılım sağladı. Seminer sonunda Prof.Dr.Güzin Konuk tarafından Öğr.Gör.Seda Mazlum’a teşekkür belgesi takdim edildi.