Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrencilerimiz Çalışmalarını “5th International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress” Etkinliğinde Sundu

Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrencilerimiz Çalışmalarını “5th International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress” Etkinliğinde Sundu Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz Afranur Dönmez ve Seher Nur Şahin, Dr. Öğr. Üyesi Ayça Gedikoğlu danışmanlığında gerçekleştirdikleri çalışmalarını bu yıl 5. si düzenlenen Uluslararası Avrasya Tarım ve Doğa Bilimleri Kongresinde (5th International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress) sundu. Kongrede Afranur Dönmez “Health Benefits of Probiotics and Probiotics in Foods” başlıklı bir sunum gerçekleştirirken Seher Nur Şahin ise “Biopeptides: Sources, Production and Bioactive Properties” başlıklı çalışmasını sundu.

Öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.