Öğrencilerimiz Doğangöz İsimli Projeleri ile TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları - Savunma, Uzay ve Havacılık Kategorisinde Finale Kalmaya Hak Kazandı Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanımız Doç. Dr. H. Deniz Başdemir’in danışmanlığını yaptığı son sınıf öğrencilerimizden Sedat Doğanay, Beyza Vurgun ve Gökçe Gökgöz’ün yapmış oldukları bitirme projeleri ile başvuruda bulundukları TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları ön değerlendirme sonuçlarına göre öğrencilerimiz DOĞANGÖZ isimli projeleri ile Savunma, Uzay ve Havacılık kategorisinde finale kalmaya hak kazandı.

Öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.