Öğrencilerimiz TARBOT II - Yabani Ot Tespit ve Çapalama Robotu Projeleri ile TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları - Gıda ve Tarım Kategorisinde Finale Kalmaya Hak Kazandı Akademik danışmanlığını Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Dr. Zafer Arıcan’ın yaptığı ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencilerimiz Mahmut Çetin, Basri Samet Boylu ve Mehmet Bal’dan oluşan öğrenci takımımız, TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları ön değerlendirme sonuçlarına göre “TARBOT II - Yabani Ot Tespit ve Çapalama Robotu” adlı projeleri ile Gıda ve Tarım kategorisinde finale kalmaya hak kazandı.

Öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.