İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyelerimiz ve Araştırma Görevlilerimiz “IDA 2021 Sanal Sergi” Etkinliğine “KGTÜ Tohum Ambarı Tasarım Okulu” İsimli Projeleri ile Katıldı

İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyelerimiz ve Araştırma Görevlilerimiz “IDA 2021 Sanal Sergi” Etkinliğine “KGTÜ Tohum Ambarı Tasarım Okulu” İsimli Projeleri ile Katıldı İç Mimarlık Bölümü öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Güzin KONUK, Prof. Dr. Ayhan Azzem Aydınöz, Doç. Dr. Rabia Köse Doğan, Dr. Öğr. Üyesi Gürünay Ökten, Dr. Öğr. Üyesi Navid Khaleghimoghaddam ve araştırma görevlilerimiz Halil Yasin Dilek ile Gökçe Onur Karabulut, International Design and Art Journal tarafından düzenlenen “IDA 2021 Sanal Sergi” isimli sanal sergiye katıldı.

Sergiye, yeniden işlevlendirme projesi olan ve dönem içinde bölüm içi çalışmalar ile hazırlanan “Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Tohum Ambarı Tasarım Okulu Projesi” ile katılım sağlandı. Sergi açılışından sonra katılımcılara dijital katılım belgeleri takdim edildi. Sergiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.idajournal.com/index.php/ida/exhibitions