Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Münevver Sökmen Kimyagerler Derneği Tarafından 3.sü Düzenlenen “International Environmental Chemistry Congress-EnviroChem” Kongresine Katıldı 1-4 Kasım 2021 tarihleri arasında Kimyagerler Derneği'nin katkılarıyla Antalya'da düzenlenen 3. International Environmental Chemistry Congress-EnviroChem'e katılan Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi dekanımız ve Biyomühendislik Bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Münevver Sökmen "Green Extraction of H. lupulus and Preparation of Environmental Friendly Biocide for Sugar Industry" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.