Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Sencer BUZRUL Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sakine – Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Çaycuma Gıda ve Tarım MYO Gıda Topluluğu’nun Dünya Gıda Günü için düzenlediği Konferansa davetli konuşmacı olarak katıldı

Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Sencer BUZRUL Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sakine – Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Çaycuma Gıda ve Tarım MYO Gıda Topluluğu’nun Dünya Gıda Günü için düzenlediği Konferansa davetli konuşmacı olarak katıldı Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından 12 Ekim 2022 tarihinde düzenlenen Konferansa çevrimiçi katılan Prof. Dr. Sencer Buzrul “Gıda Sanayinde Yüksek Basınç Uygulamaları” başlıklı bir sunum gerçekleştirmiştir.

Konferansla ilgili bilgilere ve görsellere https://gidamer.beun.edu.tr/haberler/arastirma-merkezimiz-universitemizin-30.yil-etkinlikleri-kapsaminda-dunya-gida-gunu-icin-konferans-duzenledi.html bağlantısından ulaşabilirsiniz.