TMMOB İç Mimarlar Odası Konya Şube Tarafından İçmogenç Konya Ekibiyle Düzenlenen NG Kütahya Seramik Fabrika Gezisine İç Mimarlık Bölümü Öğrencilerimiz Katılım Sağladı

20-21 Aralık 2023 tarihleri arasında TMMOB İç Mimarlar Odası Konya Şube tarafından NG Kütahya Seramik ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe İç Mimarlık Bölümü Arş.Gör.Gökçe Onur Karabulut ve İç Mimarlık Bölümü öğrencilerinden Ebru Çelimli, Mediha Şeyma Alım, Selin Özdemir, Hümeyra Küçükbaşak ve Leman Nur Küçükşen katılım sağladı.

İçmogenç Konya üyeleriyle Kütahya’ya yapılan gezi kapsamında NG Kütahya Seramik Fabrikası ve Özel Gülsüm Güral Müzesi gezildi.