TÜBİTAK-2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Savunma, Uzay ve Havacılık Kategorisinde Türkiye Üçüncüsü Olduk Üniversitemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencilerinden Yasin Bedirhan Şimşek’in kurduğu ve akademik danışmanlığını Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim elemanımız Öğr.Gör. Hasan Basri Öksüz’ün yaptığı Mobil Gözcü Takımı, Mobil Gözcü (Stereo Görüşlü Nesne Tespit ve Takip Sistemi) isimli projeleri ile TÜBİTAK-2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Savunma, Uzay ve Havacılık Kategorisinde final yarışmasında dereceye girerek Türkiye Üçüncüsü oldu.

Projede emeği geçen Dr. Zafer Arıcan'a ve mezun öğrencimiz Melihcan Gökyer'e teşekkür eder, proje danışmanı Hasan Basri Öksüz ve öğrencimiz Yasin Bedirhan Şimşek’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.