Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü 15. İç Mimarlık Bölüm Başkanları Toplantısı’na Katıldı

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü 15. İç Mimarlık Bölüm Başkanları Toplantısı’na Katıldı Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü misafir öğretim üyesi Doç. Dr. Rabia Köse Doğan ve Arş. Gör. Gökçe Onur, 25 Aralık 2020 tarihinde İstanbul Kültür Üniversitesi tarafından online olarak düzenlenen 15. İç Mimarlık Bölüm Başkanları Toplantısı’na “İç Mimarlık Eğitiminde Yüz Yüze ve Online Stüdyo Süreçlerinin Karşılaştırılması” başlıklı sunum ile katıldı.

Bölüm başkanımız Prof. Dr. Güzin Konuk ‘’Sunum içeriğinde pandemi dolayısıyla İç Mimarlık Stüdyo Eğitiminin online olarak yürütülmesinden dolayı Türkiye’deki İç Mimarlık Bölümleri’nde bulunan akademisyen ve öğrencilerle geniş kapsamlı bir anket çalışması yapılarak, iç mimarlık eğitiminin geleceği için yapılabilecek düzenlemelere ve önerilere yer verilmiştir.’’ ifadesini kullandı.