Üniversitemizde “Türkiye’den Silikon Vadisi’ne Örneklerle İnovasyon ve Girişimcilik” Başlıklı Seminer Düzenlendi

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Yapay Zeka AR-GE Topluluğu tarafından organize edilen ve KGTÜ Kariyer Merkezi tarafından desteklenen, “Türkiye’den Silikon Vadisi’ne Örneklerle İnovasyon ve Girişimcilik” başlıklı seminer üniversitemizde gerçekleştirildi.

Mindosphere Kurucu Ortağı ve UDE Global Genel Müdürü Sayın Erkan İşçimen’in konuşmacı olduğu seminerde, Türkiye,  Amerika ve diğer ülkelerde girişim örnekleri, Silikon Vadisinde girişimci olmanın getirdikleri, girişimciliğin barındırdığı riskler ve fırsatlar, yaşanmış tecrübeler üzerinden değerlendirildi. Bir girişim kurarken takip edilebilecek yöntemler, metodoloji ve en iyi örnekler de seminerin başlıkları arasındaydı. Öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen seminerin soru ve cevap oturumundan sonra, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Münevver Sökmen‘in konuğumuza plaket takdimiyle seminer son buldu.