Y. Mimar Ahmet ÖZDAĞ, “Alüminyum Cephe Sistemleri Ve Güncel Uygulamalar” İsimli Sunumda İç Mimarlık Öğrencileriyle Bir Araya Geldi Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü IMBS3515 Cephe Tasarımı dersi kapsamında düzenlenen “Alüminyum Cephe Sistemleri ve Güncel Uygulamalar” isimli seminer 15 Kasım 2023 Çarşamba günü Saat 12:00’da üniversitemizde gerçekleştirildi. Öz-Alsan-Pen şirket sahibi Y. Mimar Ahmet ÖZDAĞ, güncel cephe tasarımlarına dair bilgilerini tamamlamış oldukları projeler üzerinden öğrenciler ile paylaştı.

Programa Dr. Öğr. Üyesi Sevde Gülizar DİNÇER ve bölüm öğrencileri katılım sağladı. Seminer sonunda Dr. Öğr. Üyesi Navid KHALEGHIMOGHADDAM tarafından Y. Mimar Ahmet ÖZDAĞ’a teşekkür belgesi takdim edildi.