‘Zirve Dekor’ Mobilya Firması, Bölümümüz İç Mimarlık Öğrencileriyle Bir Araya Geldi Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından IMB2013 Malzeme Bilgisi dersi kapsamında düzenlenen ‘Mobilya Üretim Süreci ve Malzeme konulu’ seminer 23.11.2023 Perşembe günü üniversitemizde gerçekleştirildi. Seminer kapsamında Zirve Dekor firma sahibi Mevlüt YAMAN ve İç Mimar Sena ÜNLÜ iç mimarlık öğrencileri ile buluştu.

İç mimari projelerde mobilya üretim sürecinin ve malzeme özelliklerinin uygulanmış projeler üzerinden anlatıldığı etkinliğe bölüm öğretim elemanları ve bölüm öğrencileri katılım sağladı. Ayrıca malzeme numunelerine dokunma imkânı da verilerek öğrencilerin malzemeyi tanıması sağlandı.