İç Mimarlık Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Güzin Konuk, Dr. Öğr. Üyesi Navid Khaleghimoghaddam ve Dr. Öğr. Üyesi Burak Yılmaz ile Birlikte “Digital Twin Concept” İsimli Konferansta Üniversitemiz Öğrencileriyle Bir Araya Geldi Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Güzin Konuk, Dr. Öğr. Üyesi Navid Khaleghimoghaddam ve Dr. Öğr. Üyesi Burak Yılmaz tarafından düzenlenen “Digital Twin Concept” isimli konferans, 28 Şubat 2022 Pazartesi günü üniversitemizde gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında; Prof. Dr. Güzin Konuk dijital ikiz kavramını ele alırken Dr. Öğr. Üyesi Navid Khaleghimoghaddam insan-mekan etkileşiminde beynin rolü üzerine anlatımlar yaptı. Dr. Öğr. Üyesi Burak Yılmaz ise bulut tabanlı modelleme ile bir bitkinin davranışlarının simülasyonunun yapıldığı bir deney gerçekleştirdi. Programa Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Münevver Sökmen, öğretim üyelerimiz ve çeşitli bölümlerden öğrencilerimiz katıldı.