İç Mimarlık Bölümü Akademisyenlerimiz ve Öğrencilerimiz “Design Campus/Unification İstanbul” Etkinliğine Katıldı

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü 1. Sınıf öğrencilerimiz 30 Ekim 2019-3 Kasım 2019 tarihleri arasında uluslararası bir çalıştay olan ‘’Design Campus’’ kapsamında İstanbul’da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde düzenlenen “Unification/Monotypic Variety” başlıklı etkinliğe katıldı. Grup lideri ve İç Mimarlık Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Güzin Konuk açılış programında üniversitemiz öğrencilerinin çalıştay konusu olan  “Bauhaus Datamatrix” hakkında açıklamalarda bulundu.

Bahsi geçen bu workshop, çalıştay yürütücüleri Prof. Dr. Güzin Konuk, Doç. Dr. Rabia Köse Doğan, Arş. Gör. Gökçe Onur ve 14 bölüm öğrencisinin katılımıyla düzenlenirken, çalışma sonrasında sergi açılışı gerçekleşti ve öğrencilerimize katılım belgeleri takdim edildi. Çalıştay programı dâhilinde öğrencilerimiz ayrıca, İstanbul Bienali’nin sergilendiği alanları da gezerek, mesleki anlamda deneyimlerini arttırdılar.