Öğrencilerimiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Münevver Sökmen’in Koordinasyonunda “Yaşamın Anahtarı: Periyodik Tablo” Kongresine Katıldı

Selçuk Üniversitesi (SÜ) ve UNESCO Türkiye Milli Komisyonu iş birliğiyle 14-15 Ekim tarihlerinde “Yaşamın Anahtarı: Periyodik Tablo Kongresi” gerçekleştirilmiştir. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız ve Biyomühendislik Bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Münevver SÖKMEN'in koordinasyonunda 10 öğrencimiz periyodik cetvelin 10 elementini temsil etmek üzere programda yer almıştır.