Öğrencilerimiz TÜBİTAK Uluslararası İHA Yarışmasında Finale Yükseldi

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen TÜBİTAK Uluslararası İnsansız Hava Araçları yarışmasında, Üniversitemizin de 5 takımla katıldığı 287 takımdan, 4 takımımız “kavramsal tasarım” aşamasını geçmiş ve 186 takımla bir üst tura çıkmıştı. Bir üst tur olan “detaylı tasarım” aşamasında Üniversitemiz öğrenci takımı Phoenix, tüm takımlar arasında 12. olarak İstanbul Teknofest kapsamında İstanbul Atatürk Havalimanında 17-22 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan finallere katılmaya hak  kazanmıştır.

Ünivesitemiz Phoenix takımında yer alan öğrencilerimiz Elif Tek, Aminesena Başer, Gülşah Yıldız, Büşra Elif Kıvrak, Ömer Metin ve akademik danışmanları Elektrik-Elektronik Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. Zafer Arıcan’ı kutluyor ve final yarışmalarında başarılar diliyoruz.